Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Aλληλογραφία με τους επισκέπτες 3 2011 -2012

Mηνύματα 2012

Δημήτρη καλημέρα,
ελπίζω να μην έχεις αντίρρηση που αναδημοσίευσα τώρα το άρθρο σου, «Άνθρωποι και Φύση στη Φολόη» μαζί με τις φωτογραφίες στο Αντρώνι: http://www.antroni.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=750:2012-06-03-09-41-44&catid=116:2008-11-21-00-55-59&Itemid=233
 
Σήμερα 05.06.2012
10:34am
Κώστα, καλημέρα.
Σε ευχαριστώ για την ευαισθησία σου και βέβαια για την αναδημοσίευση. Χαίρομαι για το ότι μπόρεσα να κάνω κάτι που ευαισθητοποίησε και εσένα και άλλους και είναι τιμή μου και χαρά μου που με αυτόν τον τρόπο προσφέρω κι εγώ-έστω και τόσο λίγο μπροστά στα όσα έχετε κάνει τόσα χρόνια-στην ανάδειξη του τόπου. Εγώ το βλέπω καθαρά καλλιτεχνικά, πλην όμως με αγγίζει και αν θες, "βλέπω" και την "επόμενη μέρα". Αν καταφερουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και την κοινή γνώμη, με ανάλογους και γιατί όχι και πιο σημαντικούς τρόπους, πέρα από την εικόνα και τις λέξεις, με έργα, ίσως μια μέρα να αναγεννηθεί ο πολιτισμός μας μέσα από τις στάχτες του.


ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕ

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ    ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ .

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ   ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ  ΔΕΙΤΕ .

ΘΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΟΝ ΠΑΤΣΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.

ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

(ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ--ΓΑΡΔΙΤΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑΣ)

Στις 23 Μαΐου 2012 1:41 π.μ., ο χρήστης Antroni <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.> έγραψε:

Aγαπητοί συμπατριώτες καλημέρα
Είμαι πεπεισμένος  ότι  η νέα ιστοσελίδα θα ακολουθήσει την ίδια δυναμική του συλλόγου σας που στα τρία χρόνια της παρουσίας του και παρά τις δυσμενείς συγκυρίες, κατόρθωσε να απαριθμεί 1500 μέλη και να είναι πρωτοπόρος σε εκδηλώσεις στην Αθήνα.
Παρακολουθώ την πορεία του από τους πρώτους κιόλα μήνες της σύστασής του.  Μάλιστα είχα και τηλεφωνική επικοινωνία με ανθρώπους της διοίκησης και είχαμε συμφωνήσει να μου σταλεί η εφημερίδα σας ώστε να κάνω μια εκτενή παρουσίαση στο antroni.gr
Ίσως να τα έστειλαν και να μην έφτασαν ποτέ σε μένα. Μου εστάλη όμως  πριν ένα χρόνο ένα e-mail για την εκδήλωση με θέμα τον Καρκαβίτσα: http://www.antroni.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=611:2011-05-25-20-37-17&catid=3:-&Itemid=236
Τότε ήταν που ενημερώθηκα και για την ύπαρξη της ιστοσελίδα σας. Σήμερα την ξεφύλλισα σχεδόν όλη  και είδα ότι είναι λιτή και καλαίσθητη όπως αρμόζει σε έναν σύλλογο.
Εύχομαι ο σύλλογός σας, η ιστοσελίδα αλλά και η εφημερίδα σας να έχουν καλή και διαχρονική πορεία για την πρόοδο της Ηλείας μας.

Σας χαιρετώ με εκτίμηση

Κώστας Παπαντωνόπουλος

Υγ  Δώστε τους χαιρετισμούς μου στον  κ. Πατσούρη


Αυτό είναι ένα διερευνητικό μήνυμα μέσω http://www.antroni.gr/ απο:

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΗΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 3 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1500 ΜΕΛΗ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ www.ilioi-iliou.gr ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΑΣ .

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

Δευ 21/5/2012 4:13 μμ


Ονομάζομαι Νικολέτα Στεφανοπούλου,χαίρομαι πολύ για την ύπαρξη αυτής της χρήσιμης ιστοσελίδας που μου θυμίζει το χωριό στο οποίο γεννήθηκε ο πατέρας μου( Γιώργος Στεφανόπουλος)και οι γονείς του και παππούδες μου Νικόλαος Στεφανόπουλος και Διονυσία Στεφανοπούλου ( γένος Μήτση). Έχω επισκευτεί το όμορφο αυτό χωριό μόνο μια φορά! Συνεχίστε έτσι.

Χαιρετισμούς από την Θεσσαλονίκη

Στεφανοπούλου Νικολέτα

Εγγραφείτε για περισσότερα...

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates