Βασίλειος Στρόφιλος (Πέρσαινα) 1959-2015

Γονική Κατηγορία: Κοινωνικά Απόντες από γειτονικά χωριά Εμφανίσεις: 7521

Έφυγε σήμερα το πρωί του Σαββάτου, 6.06.2015 ο Βασίλειος Στρόφιλος του Μεγακλή, ετών 56.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12.30 στην Πέρσαινα.
Στην μητέρα του Γεωργία, στη σύζυγό του Χριστίνα, στα παιδιά του Γεωργία, Μέγα (Άκη), Παναγιώτα, Νικολέτα και σε όλους τους συγγενείς του εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας.
Ο άτυχος συμπατριώτης μας, ξεκίνησε σήμερα πρωί – πρωί μαζί με τη γυναίκα του και έναν ανιψιό του, με προορισμό τη Λάκα Βούζανη στη Γιάρμενα για να κόψει μια καρυδιά. Δεν πρόσεξε ή δεν υπολόγισε την κλίση που πήρε το δένδρο με το οδυνηρό αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και ο θάνατος να επέλθει ακαριαία. Τα ξύλα θα τα χρησιμοποιούσε γιά να τροφοδοτήσει το καμίνι που διατηρούσε για να βγάλει κάρβουνο.
Είναι το δεύτερο θανατηφόρο ατύχημα με κοπή δένδρου, στην Πέρσαινα. Συγκεκριμένα στις 7.09.1991 ο Χρήστος Διαμαντόπουλος έκοβε ένα δένδρο παράπλευρα του δρόμου πριν φτάσουμε στην Πέρσαινα. Δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διακόψει την κυκλοφορία στον κεντρικό δρόμο με αποτέλεσμα το δένδρο να πέσει σε διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο. Σκότωσε επιτόπου τον Σπύρο Αγγελόπουλο και τραυμάτισε σοβαρά τον Νίκο Κωνσταντόπουλο (δεν περπάτησε ποτέ ως τώρα).
Για τις πληροφορίες, ευχαριστούμε θερμά τον φίλο της σελίδας Γιώργο Μαρκόπουλο.

Εκτύπωση