Θεόδωρος Στεφανόπουλος (Κοντογούρης) 1970-2015

Γονική Κατηγορία: Κοινωνικά Απόντες από το Αντρώνι Εμφανίσεις: 8374

Έφυγε σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 ο Θεόδωρος Στεφανόπουλος του Κωνσταντίνου (Κοντογούρης) σε ηλικία 48 ετών που γεννήθηκε στην Αμαλιάδα.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11.00 στον Αι Γιάννη Αμαλιάδος.
Ο Θοδωρής ήταν γιος του Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, με καταγωγή από τ' Αντρώνι που πέθανε σχεδόν δέκα μέρες πριν. Φαίνεται ότι η καρδιά του δεν άντεξε την απώλεια του πατέρα του.
Στη σύζυγό του Διονυσία, στα παιδιά του Κώστα, Γιαννούλα, Γιώργο, Βασίλη και σε όλους τους συγγενείς του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
Η εφημερίδα Πατρίς γράφει:
Τραγωδία χθες στον Άγιο Ιωάννη Αμαλιάδας, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο ...48χρονος Θεόδωρος Στεφανόπουλος την ώρα που μάζευε ελιές στο χωράφι του.
Ο 48χρονος, αγρότης στο επάγγελμα και πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών, είχε πάει χθες το πρωί μαζί με τη σύζυγό του Διονυσία για να μαζέψουν ελιές. Η τοποθεσία ήταν ερημική και λίγο πριν το μεσημέρι, την ώρα που το ελαιομάζωμα ήταν σε εξέλιξη, ο 48χρονος υπέστη έμφραγμα και σωριάστηκε στο έδαφος. Η γυναίκα του τα έχασε και προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια, ωστόσο για τον 48χρονο ήταν πολύ αργά, αφού είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο λιοστάσι του.

Εκτύπωση