Μία τοποθέτηση με αφορμή τα πρόσφατα σχόλια

Γονική Κατηγορία: Ελλάδα Σύντομα Νέα Εμφανίσεις: 9531

Η ιστοσελίδα antroni.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να προβάλει τον τόπο μας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, καταβάλλοντας συνεχείς προσπάθειες για τη συγκέντρωση και τη δημοσιοποίηση ιστορικού και λαογραφικού υλικού.

Μετά από τις τελευταίες ανώνυμες αναρτήσεις σχολίων στο άρθρο με θέμα «τα Αινίγματα», ενημερώνουμε τους αγαπητούς μας αναγνώστες ότι διαφωνούμε με τις δημοσιεύσεις που εκφράζουν προσωπικές αντιπαλότητες, καθώς πιστεύουμε ότι αμαυρώνουν την εικόνα της ιστοσελίδας και βλάπτουν σημαντικά τον τόπο μας. Κατανοούμε τις αντιδράσεις σας που, προφανώς, προέρχονται από την αγανάκτηση σας απέναντι στο διαρκή πόλεμο που δεχόμαστε από τους γνωστούς συκοφάντες και επικριτές μας.

Λόγω του ότι δεν επιθυμούμε να τους ακολουθήσουμε, παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε την ελεύθερη έκφραση και το υψηλό επίπεδο αυτής της ιστοσελίδας, συνεισφέροντας στη διεξαγωγή ενός διαλόγου κριτικού με επιχειρήματα λογικά και τεκμηριωμένα.

Σχόλια (2)

0
...
γραμμένο απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ , Απρίλιος 06, 2012
ΟΚ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ . ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΑΛΥΣΟ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ. ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΒΡΕΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΚΥΡΙΟΥΣ ΧΑ ΧΑ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ... Η ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΑΓΚΑΝΑ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ. ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΕΙΕΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΣΤΗΝ ΥΣΗΧΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ - ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΑΨΟΥΝ. ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΣΚΙΑΖΕΤΑΙ.
report a
Votes: +0

0

...
γραμμένο απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ , Απρίλιος 09, 2012
ΜΠΡΑΒΟ!!! ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ! ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ Κ… ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΤΗΣ ΔΙΒΡΗΣ. ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ. ΑΥΤΑ ΣΕ ΔΙΔΑΞΕ ΡΕ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ; ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΡΕ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΧΩΡΑ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΡΕ ΣΤΗ ΝΤΑΛΟΜΗ. ΓΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΣΤΑ ΣΟΥΡΩ. ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΘΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΜΟΣΤΑΜΑ ΣΟΥ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΩ. ΡΙΞΤΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΤΙ ΣΟΙ ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ; ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ.
ΣΟΡΡΥ ΠΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Α/Α Άρθρου: 734
Κατάσταση Δημοσιευμένο/α
Εμφανίσεις 597
Αναθεωρημένο 9 Φορές
Δημιουργήθηκε Τρίτη, 03 Απρίλιος 2012 22:52
Τροποποιήθηκε Τρίτη, 03 Απρίλιος 2012 23:08

Εκτύπωση