Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Βικτώρια Ν. Μπακάλη 1936 - 2020

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνοΈφυγε σήμερα Πέμπτη 18.06.2020 η Βικτώρια Αλεξοπούλου, σύζυγος Νικολάου Μπακάλη (Τσελτής) που γεννήθηκε πριν 84 χρόνια στο Αντρώνι.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Παρασκευή 19.06.2020 στις 16.00 στην γενέτειρά της.

Στον σύζυγό της Νίκο, στα παιδιά της Χριστίνα, Χρύσανθο και σε όλους τους συγγενείς της, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Η θειά Βιτόρια ήταν κόρη του Ανδρέα (Κολιού) και της Κωστούλας Αλεξοπούλου. Ήταν ισχυρή προσωπικότητα του χωριού μας, πανταχού παρόν. Την χαιρέτησα πέρσι και την φωτογράφησα στο θεατράκι όταν την έφεραν τα παιδιά της με το καροτσάκι να καμαρώσει τις υπέροχες εγγονούλες της.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομαΣτην φωτο από ΔΕ η θειά Βιτόρια, ακολουθούν η μάνα της Κωστούλα, η αδελφή της Ναυσικά και ο πατέρα της Ανδρέας Αλεξόπουλος (Kολιός).


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates