Νέο αυτοκίνητο και για το Δασαρχείο Ολυμπίας

Γονική Κατηγορία: Σύλλογοι Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ερυμάνθου - Φολόης ο «ΩΛΟΝΟΣ» Εμφανίσεις: 7814

Παραχώρηση οχήματος τύπου τζιπ (4Χ4) έγινε προς το Δασαρχείο Ολυμπίας, με ενέργειες του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη.

Ο δασάρχης κ. Βασίλειος Γιακουμής και το προσωπικό του Δασαρχείου Ολυμπίας, εκφράζουν δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Τσιρώνη για την διάθεση αυτοκινήτου στην υπηρεσία για την κάλυψη των αναγκών της, προκειμένου όπως αναφέρουν να βοηθήσει στη προσπάθεια για την προστασία των δασών και δασικών εκτάσεων της περιοχής ευθύνης και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται επίσης και για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν για την άμεση υλοποίηση του αιτήματος, στον «Σύλλογο Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Ωλονός» και τον «Ελληνικό Ορειβατικό Σύνδεσμο Φολόης-Αρχαίας Ολυμπίας» καθώς και τους προέδρους των ανωτέρω Συλλόγων αντίστοιχα κ. Κώστα Παπαντωνόπουλο και κ. Κώστα Μπιλάλη για την πολύτιμη βοήθεια τους, προκειμένου το αυτοκίνητο αυτό να διατεθεί άμεσα στην υπηρεσία.

Πηγή

Εκτύπωση