Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Γιορτές 2012 στο Αντρώνι

Σάββατο 11 Αυγούστου: Διατηρούμε το περιβάλλον καθαρό! Εθελοντικός καθαρισμός σε όλο το χωριό. Έναρξη 10:00πμ με σημείο συνάντησης την πλατεία του χωριού.

Κυριακή 12 Αυγούστου: Παραδοσιακή μουσική βραδιά, υπό τον πολύ γνωστό ερμηνευτή της μουσικής μας παράδοσης, Παναγιώτη Λάλεζα.

Δευτέρα 13 Αυγούστου: Αθλοπαιδειές για παιδιά. Διασκεδαστικά παιχνίδια στο γήπεδο του χωριού. Θα ακολουθήσουν δώρα για τους πρωταθλητές! Έναρξη 06:30μμ

Τριτη 14 Αυγούστου: 1) Διαγωνισμός τριπόντων στο γήπεδο μπάσκετ της Αγίας Παρασκευής, με συμμετοχή 3 ευρώ ανά άτομο. Ο πρωταθλητής θα παραλάβει και το αντίστοιχο χρηματικό έπαθλο. Έναρξη 06:30μμ

2) Βραδιά ποίησης στο ¨θεατράκι¨ του χωριού! Όλοι μπορούν να συμμετέχουν απαγγέλλοντας έστω και ένα τετράστιχο και το καλύτερο θα βραβευθεί από κριτική επιτροπή. Στη συνέχεια θα προβληθεί ταινία με θέμα την ποίηση. Έναρξη 09:30μμ

Πέμπτη 16 Αυγούστου:1) Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων και νέων στο γήπεδο του χωριού. Ώρα έναρξης 06:30μμ.

2) Προβολή στο "θεατράκι" του χωριού, δείγματος από το λεύκωμα που ετοιμάζει ο σύλλογος από παλιές φωτογραφίες και βίντεο. Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση των συγχωριανών μας για συγκέντρωση περισσότερου υλικού. Ώρα έναρξης προβολής 10:00μμ.

Παρασκευή 17 Αυγούστου: Διαγωνισμός χαρτοπαιγνίου δηλωτής. Ώρα έναρξης 06:00μμ. Η συμμετοχή ανέρχεται στα 5 ευρώ το άτομο. Έτσι το ζευγάρι που θα κερδίσει θα παραλάβει και το αντίστοιχο χρηματικό έπαθλο.

Σάββατο 18 Αυγούστου:1) Πανελλήνιο πέρασμα στο φαράγγι Αντρωνίου. Ώρα αναχώρησης 09:00πμ. Θα ακολουθήσει γεύμα με συμμετοχή ανά άτομο.

2) Θέατρο σκιών στο ¨θεατράκι¨του χωριού. Έναρξη 09:00μμ.


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates