© 2004-2023 antroni.gr

Γονική Κατηγορία: Διάφορα Μας ενδιαφέρει; Εμφανίσεις: 9527

Όροι χρήσης  

Αποποίηση ευθύνης: Το antroni.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο εξωτερικών δικτυακών σελίδων και μέρη των οποίων πιθανών παρουσιάζονται στις σελίδες του.

Το antroni.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί την εγκυρότητα ή αξιοπιστία των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο.

Το antroni.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για προβλήματα ή ζημιές που μπορεί να προκύψουν από τις σελίδες του, η χρήση τους γίνεται με ευθύνη όσων τις χρησιμοποιούν.

Προειδοποίηση: Οι θέσεις και απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα μας, δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις θέσεις μας. Έκαστος αρθρογράφος φέρει ακεραία την ευθύνη των γραφομένων του.

Ο,τιδήποτε (ιδίως έγγραφα, κείμενα, φωτογραφίες, σχέδια, βίντεο, και γενικότερα αρχεία ηλεκτρονικής μορφής) δημοσιεύεται στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία αυτής και προστατεύεται από τους σχετικούς νόμους.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναμετάδοση, αναπαραγωγή, τροποποίηση, χρήση, δημοσίευση, διανομή ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο δημόσια, εμπορική ή μη εκμετάλλευση των περιεχομένων αυτής, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας.

Επιτρέπεται ρητώς η χρήση περιεχομένων της σελίδας από μέλη ή απλούς χρήστες, μόνο για αποθήκευση σε μεμονωμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή για καθαρά ιδιωτική χρήση και με την προϋπόθεση ότι διακρίνεται ευκρινώς η προέλευση των περιεχομένων από την ιστοσελίδα «www.antroni.gr».

© 2004-2023 antroni.gr All rights reserved.

© Κ. Παπαντωνόπουλος 2004-2023, περιεχόμενο υπό CC BY-NC-ND 3.0 GR

Εκτύπωση