Δημοτικό συμβούλιο

Γονική Κατηγορία: Ελλάδα Σύντομα Νέα Εμφανίσεις: 5413

Δήμος Λασιώνος

Συνεδριάζει το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 11.00 το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λασιώνος με 14θέματα στην ημερήσια διάταξη.
 
Μερικά από τα θέματα που θα εξετάσουν είναι η ανάθεση εκτέλεση έργου για ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής φυσικών πόρων και πολιτιστικών μνημείων του δήμου μας, κατασκευή βιβλιοθήκης στο πρώην δημοτικό σχολείο Τσιπιάνων που θα φιλοξενήσει το ιστορικό αρχείο του αείμνηστου «Ακρώρειου» Νίκου Παπανικολάου και μελέτη αποχέτευσης στο Κακοτάρι και Πάνοπουλο.
dimotiko simv. aplil. 2007 005.jpg
Δημοτικό συμβούλιο
 

Συνεδριάσε την 25-05-07 η δημαρχιακή επιτροπή του Δήμου μας με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη. Η ψήφιση για την ανάθεση έργων για την διάνοιξη του δρόμου προς το βουνό στο Κακοτάρι, συντήρηση και διάνοιξη αγροτικών δρόμων στο Δ.Δ. Τσιπιάνων, συντήρηση και επισκευή αγροτικών δρόμων στην Κρυόβρυση, συντήρηση και επισκευή οδοποιίας Κακοταρίου και η συντήρηση του δημοτικού φωτισμού. Προϋπολογισμός 6900 ευρώ το κάθε έργο.

Ακόμα θα καθοριστούν οι όροι και η διακήρυξη του έργου «αποκάτασταση ΧΑΔΑ στο Κοτρώνι», η έγκριση του πρακτικού για τον αγροτικό δρόμο «Κρυόβρυσης- Κάστρο της Οχιάς» και η διακήρυξη για την αγορά οικοπέδου στο Δ.Δ. Αντρωνίου για την αγορά οικοπέδου για δημιουργία αθλητικού κέντρου στο Πανόπουλο.

Eγκρίθηκαν, από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας τα ακόλουθα έργα τον Απρίλιο.

1ον Αγορά οικοπέδου για δημιουργία πλατείας στα Τσίπιανα.

2ον Κατασκευή και διάνοιξη αγροτικών δρόμων στο Κακοτάρι.
3ον Καθαρισμός υδραυλάκων 4 χιλιομέτρων στην Αγία Τριάδα.
4ον Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στη θέση «Νεράκι» κάτω από το ιατρείο στό Αντρώνι. Έργο, όνειρο ετών, που θα προετοιμάσει την μελλοντική ανάπλαση του χώρου.
Ευχαριστούμε από δω, τον Ασημακόπουλο Λεωνίδα του Νικολάου για την παραχώρηση οικοπέδου, για κατασκευή πλατείας στην Κρυόβρυση.

Α/Α Άρθρου: 135
Κατάσταση Δημοσιευμένο/α
Εμφανίσεις 4055
Αναθεωρημένο 25 Φορές
Δημιουργήθηκε Κυριακή, 13 Μάιος 2007 15:56
Τροποποιήθηκε Σάββατο, 09 Ιούνιος 2007 15:03
Εκτύπωση