Πρόσκληση του Συλλόγου Ηλείων – Ιλίου «Η Αρχαία Ολυμπία»

Γονική Κατηγορία: Ελλάδα Σύντομα Νέα Εμφανίσεις: 9597

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΕΙΩΝ-ΙΛΙΟΥ «Η ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ» ΓΙΑ 3η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗ.ΚΕ.Π.Α ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

«ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΜΜ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ «Η ΕΣΤΙΑ» [ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ] ΚΑΙ «ΠΕΡΙΚΛΗΣ» [ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΡΟΥΣΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ].

ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΛΕΖΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΒΙΚΥ ΚΟΥΡΟΥ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ».

 

 

..
γραμμένο απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΑΣ , Σεπτέμβριος 10, 2012
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ,ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΗΤΗ(ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ).
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

...
γραμμένο απο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , Σεπτέμβριος 14, 2012
ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Α/Α Άρθρου: 782
Κατάσταση Δημοσιευμένο/α
Εμφανίσεις 970
Αναθεωρημένο 4 Φορές
Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2012 21:36
Τροποποιήθηκε Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2012 00:52
Εκτύπωση