Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

ΟΙΝΟΚΑΦΕΖΥΘΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΝ ΣΤΟ ΔΟΥΚΑ

ΟΙΝΟΚΑΦΕΖΥΘΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΝ ΣΤΟ ΔΟΥΚΑ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ

Με την προτροπή του γιού μου Ευγένιου–Μιλτιάδη αποφασίσαμε να πάμε κόντρα σε όλα αυτά που μας βάρυναν τον χειμώνα και αναλάβαμε την λειτουργία του καφενέ του χωριού μας ΔΟΥΚΑ για τον Αύγουστο. Μ΄ ένα διαφορετικό ύφος στην εν γένει λειτουργία του και διακόσμησή του, αψηφώντας τις απειλές και τι φοβέρες της κας Μέρκελ και του κου Σόϊμπλε, σας περιμένουμε να πιείτε το καφεδάκι σας, το ουζάκι σας και να τσιμπήσετε και κάτι ότι και όσο θέλετε!!!!!!!!!!!!

Το ηλιοβασίλεμα μεταξύ Κεφαλονιάς και Ζακύνθου, η θέα του Αίνου (αν η ατμόσφαιρα είναι καθαρή) και η πλαγιά του Δερβένι ακριβώς απέναντι μας, που παρά τις φωτιές είναι καταπράσινη, καθώς και το αεράκι της ρεματιάς θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω για την προτίμησή σας!!!!!!!!!!

Σ Α Σ  Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε

Ανδρέας & Ευγένιος-Μιλτιάδης

Παπακωνσταντίνου

• Κάντε την τηλεφωνική σας παραγγελία και πιστεύουμε ότι θ΄ανταποκριθούμε σ΄ αυτήν, όσο ...περίεργη κι αν είναι!!!!!!!!!!!!! Τηλ. 6937141623, 6981053117


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates