Αυθαίρετες παρεμβάσεις σε υπό κατάρρευση κτήριο στην Τ.Κ. Αντρωνίου

Frontpage Εμφανίσεις: 73142


https://lh3.googleusercontent.com/-_ikW_-xt5kE/YNmntGswj7I/AAAAAAAAGxs/PrP17O0IQ1gemF9DVbdPYhRinRw-CwYuwCLcBGAsYHQ/image.png","style":""}">

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ                   Αθήνα 20.12.2021

ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ               Αρ. Πρωτ.: 132

ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ - ΦΟΛΟΗΣ O «ΩΛΟΝΟΣ»

Πολεμιστών 6Α 16452

Αργυρούπολη Αθήνα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣ:

1.     Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Νοτίου Ιονίου Διεύθυνση: Μαιζώνος 17, 262 23 Πάτρα Τηλέφωνο: +30 2610 225186 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.";}">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2.     Υπηρεσία Δόμησης Δήμου Πύργου, Μανωλοπούλου 31, 27100, Πύργος Ηλείας 2621360230 / 2621360242 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.";}">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.";}">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3.     Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας Π. Σπηλιπούλου 5, Τ.Κ. 27065, Αρχαία Ολυμπία, Αρχαία Ολυμπία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.";}">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αρχαία Ολυμπία 2624027065

4.     Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας/Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών – Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.";}">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

5.     κ. Μπαντούνα Γεώργιο, Πρόεδρο Τ.Κ. Αντρωνίου Ηλείας  27063           

Θέμα: Αυθαίρετες παρεμβάσεις σε υπό κατάρρευση κτήριο στην Τ.Κ. Αντρωνίου

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα, βοήθησαν στην κατάρρευση τμήματος του τοιχίου από πέτρινο διώροφο κτήριο το οποίο βρίσκεται στην Τ.Κ. Αντρωνίου Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας.

Οι ιδιοκτήτες αντί να μεριμνήσουν για την αποσόβηση της επικινδυνότητας για λόγους δημοσίας ασφάλειας, «πασάλειψαν» πρόχειρα με «πεταχτό» σκυρόδεμα (μπετόν) τον εναπομείναντα τοίχο και μετέτρεψαν το κτήριο σε παγίδα για πεζούς και οχήματα.

Τέλος, επειδή το αίσθημα ανασφάλειας στους διερχόμενους πολίτες (οι οποίοι μάλιστα εκτίθενται ως πεζοί στο στενό αυτό πέρασμα με το φόβο της μερικής ή/και ολικής κατάρρευσής του κτηρίου) δεν είναι αμελητέο.

Παρακαλούμε όπως προβείτε στις δέουσες ενέργειες αρμοδίως ώστε να μην θρηνήσουμε αθώα θύματα.

Υγ. Σε συνέχεια προηγούμενου εγγράφου με υπ’ αρίθμ.130/29.11.2021 του Συλλόγου «Ωλονός» προς την Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Νοτίου Ιονίου.

Ο Πρόεδρος                                 Τα μέλη                                 

Χρονόπουλος Ανδρέας          Αντιπρόεδρος A': Τουτούνης Ηλίας

6942991465                        Αντιπρόεδρος Β': Μαρκόπουλος Ι.

                                          Γραμματέας: Παπαντωνόπουλος Κ.

                                          Ταμίας: Μαρτζάκλης Θοδωρής

                                          Υπεύθ. Τύπου: Αθανασόπουλος Α.

                                          Δημοσίων Σχέσεων: Μπιλάλης Κ.

                                          Μέλος: Καραμέρος Τάσος

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: ΠΕΜΠΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Εκτύπωση