ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Γονική Κατηγορία: Σύλλογοι Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ερυμάνθου - Φολόης ο «ΩΛΟΝΟΣ» Εμφανίσεις: 7110

Με απέραντη θλίψη, διαβάσαμε την ανακοίνωση του προγράμματος των εκδηλώσεων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι την Δευτέρα στις 11 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται η "4η γιορτή Αγροτουρισμού" με την συμμετοχή δέκα εννέα (19) πολιτιστικών συλλόγων, ιδιωτικών επιχειρήσεων, ομάδων πολιτών  και παραγωγών. Το διοικητικό Συμβούλιο του διευρυμένου δήμου της  Αρχαίας Ολυμπίας, πόλης του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, όχι μόνον υφάρπαξε την εκδήλωση από τον Σύλλογο Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς "ΩΛΟΝΟΣ", αλλά και στην συνέχεια "ξέχασε", επανειλλημένα να προσκαλέσει τον σύλλογο, ώστε να συμμετάσχει σε μια εκδήλωση που αυτός ξεκίνησε, διοργάνωσε, επιμελήθηκε και καθιέρωσε.

Σημειώνουμε ότι τα δύο πρώτα χρόνια, η δημοτική αρχή της Αρχαίας Ολυμπίας, απουσίασε από τις εκδηλώσεις και συγκεκριμμένα την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011 στο Θέατρο Δρούβα της Αρχαίας Ολυμπίας, όχι μόνο απαξίωσε επιδεικτικά την εκδήλωση, αλλά προς κάλυψη της απαξίωσής της, είχε προκαλέσει για εκείνη την ώρα δημοτικό συμβούλιο, ώστε να μην μπορέσει να παρευρεθεί ουδείς δημοτικός σύμβουλος.

Για όλα αυτά, ο Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ερυμάνθου-Φολόης ο "ΩΛΟΝΟΣ", συγχαίρει και ευχαριστεί από βάθους καρδίας τους άρχοντες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Σύλλογος "Ωλονός"

Εκτύπωση