Κεντρικη Σελιδα
  • Εγγραφή

Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Όροι χρήσης

Αποποίηση ευθύνης: Το antroni.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο εξωτερικών δικτυακών σελίδων και μέρη των οποίων πιθανών παρουσιάζονται στις σελίδες του.

Το antroni.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί την εγκυρότητα ή αξιοπιστία των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο.

Το antroni.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για προβλήματα ή ζημιές που μπορεί να προκύψουν από τις σελίδες του, η χρήση τους γίνεται με ευθύνη όσων τις χρησιμοποιούν.

Προειδοποίηση: Οι θέσεις και απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα μας, δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις θέσεις μας. Έκαστος αρθρογράφος φέρει ακεραία την ευθύνη των γραφομένων του.

Ο,τιδήποτε (ιδίως έγγραφα, κείμενα, φωτογραφίες, σχέδια, βίντεο, και γενικότερα αρχεία ηλεκτρονικής μορφής) δημοσιεύεται στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία αυτής και προστατεύεται από τους σχετικούς νόμους.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναμετάδοση, αναπαραγωγή, τροποποίηση, χρήση, δημοσίευση, διανομή ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο δημόσια, εμπορική ή μη εκμετάλλευση των περιεχομένων αυτής, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας.

Επιτρέπεται ρητώς η χρήση περιεχομένων της σελίδας από μέλη ή απλούς χρήστες, μόνο για αποθήκευση σε μεμονωμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή για καθαρά ιδιωτική χρήση και με την προϋπόθεση ότι διακρίνεται ευκρινώς η προέλευση των περιεχομένων από την ιστοσελίδα «www.antroni.gr».

© 2004-2020 antroni.gr All rights reserved.

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Στατιστικά Μετρητές

Χρήστες
247
Άρθρα
1135
Εμφανίσεις Άρθρων
22612927

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 654 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ειδησεογραφικά

 

To Antroni.gr

δέχεται τα πάντα, από σχόλια, ιδέες, κακίες, συμβουλές, ειδήσεις, ακόμη και μόνιμες σελίδες.

Tηλ. 210-9949879
Φαχ. 210-9949874
Κιν. 6977-223610
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδω.

 

Παράκληση

To antroni.gr καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για την συγκέντρωση γραπτού υλικού και φωτογραφιών πάσης φύσεως βγαλμένες από την ζωή των κατοίκων των χωριών μας, για την δημιουργία αρχείου. Παράκληση εάν κατέχετε τέτοιου είδους υλικό να μας το ενεχυρήσετε για ανατύπωση και επιστροφή του εντός ολίγων ημερών. Για το σκοπό αυτό μπορείτε να απευθυνθείτε στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Γλωσσάρι

Α Β Γ Δ Ε Ζ H Θ Ι Κ  Λ Μ  Ν Ξ  Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ  
 ↔↔↔

Δημοτικά τραγούδια

 

S5 Tab Show

S5 Box

Login

Register

Δημοφιλή άρθρα