Βιβλιογραφία,έντυπα
  • Εγγραφή

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

 

 

Με στόχο την ενημέρωση και την προβολή των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και της περιοχής μας Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού «ΑΓΙΑΝΑΝΝΑ». Πρόκειται για μια καλοτυπωμένη έκδοση 16 σελίδων μέσα από τις οποίες ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί για τα μια σειρά από γεγονότα και πρωτοβουλίες που συνέβησαν στο χωριό ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ στη ΟΡΕΙΝΗ ΗΛΕΙΑ και να διαβάσει σημαντικά ζητήματα που αφορούν στη δράση του Συλλόγου αλλά και την καθημερινότητα στο χωριό.
Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν ήδη αρκετοί, που αγαπούν το Σύλλογο και το Χωριό μας, γράφοντας άρθρα και βοηθώντας στη μορφοποίηση, τη σύνταξη και τη διανομή.
Ειδικότερα στο εν λόγω τεύχος περιλαμβάνονται τα ακόλουθα άρθρα: «ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟ»Του ΓΙΟΡΓΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ, «ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΠΟΤΑΜΟΣ-ΠΗΝΕΙΑΚΟΣ ΛΑΔΩΝΑΣ»του ΑΝΔΡΕΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, «ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΙΑΝΑΝΝΑΙΟΥΣ»του ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΙΑΜΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, «ΛΑΙΚΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ»Του ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΤΟΝΟΠΟΥΛΟΥ(ΑΝΤΡΩΝΙ), «ΓΟΥΜΕΡΟ..ΟΡΕΙΝΗ ΗΛΕΙΑ»Της ΕΙΡΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ(ΓΟΥΜΕΡΟ). «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ»ΤουΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ» ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, «LA RESISTENCIA SIQUE»του ΠΑΝΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ. Τέλος σε αυτό το τεύχος, οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν κριτικές βιβλίων που αφορούν τον τόπο μας.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

http://oreini-ileia.blogspot.com/

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Στατιστικά Μετρητές

Χρήστες
247
Άρθρα
1125
Εμφανίσεις Άρθρων
21746705

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 526 επισκέπτες και κανένα μέλος

S5 Box

Login

Register

Δημοφιλή άρθρα