Βιβλιογραφία,έντυπα
  • Εγγραφή
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Την προσεχή Δευτέρα   25η Ιανουαρίου  και ώρα  7,30  μ .μ. στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών,  η Εταιρεία Λογοτεχνών  και ο Τομέας Παιδείας και Πολιτισμού της  Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας   θα παρουσιάσουν   την ετήσια ιστορική, λαογραφική και λογοτεχνική έκδοση   με τίτλο: «ΗΛΕΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» τόμος 2010,  που επιμελήθηκε ο γνωστός συγγραφέας - ιστορικός ερευνητής και Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Λεωνίδας Καρνάρος.

   Η  περιοδική αυτή έκδοση κυκλοφορεί  φέτος για όγδοη συνεχή  χρονιά    από τις  Ηλειακές   εκδόσεις  «ΒΙΒΛΙΟΠΑΝΟΡΑΜΑ»  (Αμαλιάδα) ενώ στις 608 σελίδες της, περιλαμβάνονται  75 πρωτότυπες εργασίες  Ηλείων  και Αχαιών συγγραφέων  με αποκλειστικά Ηλειακό περιεχόμενο.

  Πρόκειται για κείμενα καταξιωμένων πνευματικών ανθρώπων, συγγραφέων       επιστημόνων και ερευνητών που διατηρούν την αξία τους  διαχρονικά.

  Ο ανεξάντλητος  ιστορικός, αρχαιολογικός   και λαογραφικός πλούτος της Ηλείας  καταγράφεται συστηματικά  και παρουσιάζεται με πληρότητα στις σελίδες της  ετήσιας αυτής έκδοσης.

  Πέραν τούτων στις σελίδες  της περιλαμβάνεται  ακόμη     πλούσια λογοτεχνική παραγωγή (διηγήματα, ποιήματα, δοκίμια, κριτικά  σημειώματα, αναλύσεις  κ.α.) που παρέχουν τη δυνατότητα στον αναγνώστη να διανθίσει τη μελέτη του και να απολαύσει σύγχρονα λογοτεχνικά κείμενα Ηλείων και Αχαιών δημιουργών.

 

 

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Στατιστικά Μετρητές

Χρήστες
247
Άρθρα
1135
Εμφανίσεις Άρθρων
22612611

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 543 επισκέπτες και κανένα μέλος

S5 Box

Login

Register

Δημοφιλή άρθρα