Διατροφή
  • Εγγραφή
Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, τον Δήμο Λασιώνος και τον Σύλλογο Προστασίας της Φύσης και της πολιτιστικής Κληρονομιάς,  Φολόης – Ερυμάνθου  ο «Ωλονός».
Παρά τις δυσμενείς καιρικές και τα έντονα καιρικά φαινόμενα, διακόσιοι περίπου φίλοι του τσίπουρου παρευρέθηκαν στο δ.δ. Κακοταρίου να γνωρίσουν το Κακοτάρι  να μάθουν για το τσίπουρο, και να διασκεδάσουν. Μεταξύ αυτών παρεβρέθηκαν και ο βουλευτής Ηλείας κ. Μιχάλης Κατρίνης, ο Νομάρχης Ηλείας κ. Χαράλαμπος Καφύρας, οι Αντινομάρχες, κ. Ευγένιος Μπαλκάμος, ο κ. Νίκος Μιχαλόπουλος, ο Δήμαρχος Λασιώνος κ. Βασίλης Παπαντώνης, ο πρώην Δήμαρχος Λασιώνος κ. Κλεάνθης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λασιώνος, κ. Γιάννης Πανούτσος, οι αντιδήμαρχοι Λασιώνος κ. Κώστας Μπίκος και Γιάννης Μαρτζάκλης, η αντιδήμαρχος Αμαλιάδος και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ηλείας κ. Νίκη Κοκκαλιάρη, πρόεδροι τοπικών διαμερισμάτων, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου «Ωλονός» και το χορευτικό "ΟΙ ΡΙΖΕΣ" από την Αμαλιάδα.
Οι συνδιοργανωτές και οι κάτοικοι του δ.δ. Κακοταρίου ευχαριστούν όσους παρευρέθηκαν έστω και με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες αλλά και όσους εκδήλωσαν πρόθεση να παρευρθούν στις εκδηλώσεις. 
Αναμένουμε για να γιορτάσουμε το τσίπουρο την επόμενη χρονιά. «Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος».
 
 

 

Στατιστικά Μετρητές

Χρήστες
229
Άρθρα
918
Εμφανίσεις Άρθρων
12438750

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 102 επισκέπτες και ένα μέλος

S5 Accordion Menu

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

S5 Box

Login

Register

Δημοφιλή άρθρα