Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Αθανασία Μ. Κότσαλη (1936-2024)

Έφυγε από κοντά μας χθες Κυριακή 19.05.2024 η Αθανασία (του Κατσαφού), σύζυγος του +Μιχαλη Κότσαλη (Γιόκα) που γεννήθηκε πριν 88 χρόνια στο Αντρώνι. 

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Δευτέρα στις 16:00 στη γενέτειρά της.

Στα παιδιά της Κωνσταντίνο, Αλέξιο, Διονύση, Γιώργο, στα αδέλφια της Γιαννούλα, Δήμητρα, Αθηνά, Βασίλη, Νίκο και σε όλλους τους συγγενείς της εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια!

Η Αθανασία ήταν κόρη του Κώστα Παπαντώνη (Κατσαφού) 1904- 1987, 83 ετών και της Γεωργίας (Μπουζάνας)1912-1967, 55 ετών,  που το σπίτι τους ήταν στην γειτονιά  μας, πίσω από τον Άγιο Κωνσταντίνο. Έκαναν 8 παιδιά, τον Δινύση που έφυγε πολύ νωρίς  την +Νικολίτσα 1940-2015 παντρεμένη στο Κούμανι, την Δήμητρα που ζει στην Πάτρα παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάπη, την Αθηνά  στην Αυστραλία, την Γιαννούλα παντρεμένη στη Μαγούλα, τον Βασίλη που έμεινε στο χωριό και τον Νίκο που ζει στην Αθήνα.

Ευχαριστούμε τον φίλο της σελιδας Γιώργο Μαρκόπουλο  για την ενημέρωση!

 


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates