Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Μιχάλης Κότσαλης (του Γιόκα) 1934-2017

previewΈφυγε σήμερα Κυριακή 19.03.2017 ο Μιχάλης Κότσαλης του Κωνσταντίνου (Γιόκα) και της Αλέξως που γεννήθηκε πριν 83 έτη στο Αντρώνι.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα, στις 11.00 στη γενέτειρά του.
Στη σύζυγό του Θανάσω (Αθανασία), στα παιδιά του Κώστα, Αλέξη, Σάκη, Γιώργο και σε όλους τους συγγενείς του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Για την ενημέρωση, ευχαριστούμε τον συμπατριώτη μας Παύλο Ν. Πανούτσο.

Ο Μιχάλης ήταν αδελφός του Πόντικα (Γεωργίου Κότσαλη) και της Βαγγέλως του Κουρογιώρη από τη Σπαρτουλια!
Ένας φιλήσυχος χωριανός που δεν ασχολήθηκε και δεν απασχόλησε ποτέ κανέναν! Άξιος οικογενειάρχης που κράτησε μονοιασμένη την οικογένεια του.
Σπάνια έβγαινε στο καφενείο, χαρακτηριστική φιγούρα με το πανωφόρι στην πλάτη περνούσε τον περισσότερο χρόνο του στα ζωντανά του!!!
Τα τελευταία χρόνια όμως που άραξε, βρήκα την ευκαιρία να συζητήσω μαζί του και κάποιες φορές να καταγράψω τις συνομιλίες μας.


 Καλό ταξίδι καλέ μου και μοναδικέ άνθρωπε μου που αγαπούσες όλο το κόσμο και δεν είχες πειράξει ποτέ κανέναν... Μας άφησες πολύ απότομα και γρήγορα δεν το περιμέναμε αλλά θα ξεκουραστείς αδυναμία μου μεγάλη, παππούλη μου αγαπημένε... Νιώθω περήφανη που στον χαρακτήρα σου 'χα μοιάσει και που σε είχα παππού... Σ 'αγαπούσα και θα σ 'αγαπώ για πάντα ψυχούλα μου!!! Χριστίνα Κότσαλη 19-3-2017


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates