Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

20α Καβασίλεια 2012

Την Κυριακή 19 Αυγούστου, στο Αμφιθέατρο Καβασίλων, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καβασίλων τίμησε Ηλείους συγγραφείς για την προσφορά τους στα γράμματα, τον πολιτισμό και τις τέχνες καθώς και για την συμβολή μέσω των έργων τους στη διάδοση της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς.
 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε ποδηλατοδρομία [εκκίνηση από τη θέση Παναγία Καθολική], αναφορά στη διαχρονική παρουσία των Ηλείων στις επιστήμες, τα γράμματα και τις τέχνες, καλλιτεχνικό πρόγραμμα και φυσικά οι απονομές.

Οι βραβευθέντες συγγραφείς, κατά αλφαβητική σειρά, ήταν:

Αργυρίου Αλεν Ιωσήφ,

Δάβος Βύρων,

Καβάσιλας Δημόκριτος,

Καβάσιλας Νικήτας,

Καραβούλιας Βασίλειος,

Καραβούλια-Παπαδάτου Δέσποινα,

Καρατζάς Ανδρέας,

Κοσμόπουλος Παύλος,

Λαινάς Τάκης,

Λούρμπας Κωνσταντίνος,

 

Μιντζόπουλος Παύλος,

Μπαλτάς Ανδρέας,

Μπράβου-Μπουρλέσα Μαρία,

Παπαντωνόπουλος Κωνσταντίνος,

Παπουτσής Νικόλαος,

Τουτούνης Ηλίας,

Φάκος Γεώργιος,

Φουσκαρίνης Ανδρέας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Κατερίνα Μητροπούλου, ενώ στο χώρο λειτούργησε και έκθεση βιβλίου.

Αυτό το άρθρο προέρχεται από το blog "Ενδείξεις-Αποδείξεις" (fakosgeorge.blogspot.com) 20α Καβασίλεια 2012 http://fakosgeorge.blogspot.com/2012/08/20-2012.html#ixzz0OzWYaR2O

Πηγή: Εφημερίδα "Πατρίς"

 

Σχόλια (1)Add Comment
0
...
γραμμένο απο ΠΑΠΠΟΥΣ , Αύγουστος 24, 2012 
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ; ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΦΑΝΕ; Ή ΕΠΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΒΑΣΙΛΑ; 
ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΕΦΤΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑΒΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, Ή ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ (ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΛ...ΟΥΜΑΙ).
 
report abuse
vote down
vote up
Votes: +0

 


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates