Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Ο «Αλήσιος Λόφος» συσπειρώνει φορείς και πολίτες

Ο «Αλήσιος Λόφος», με τη συμμετοχή φορέων και προσώπων από την Αμαλιάδα, τον Καρδαμά, την Κορυφή και τον Πύργο δυναμώνει τη φωνή του και τις δυνατότητες παρέμβασής του κάθε μέρα που περνάει και πλησιάζει η επίσημη έναρξη της δράσης του.

Η Διοικούσα Επιτροπή του «Αλήσιου Λόφου» συνεδρίασε την προηγούμενη εβδομάδα και έθεσε τους βασικούς άξονες δημιουργικής παρέμβασης στα κοινά για την ανάδειξη και προάσπιση Αρχαιολογικών Μνημείων όπως η Αρχαία Ήλιδα, ο Μυκηναϊκός Οικισμός στην Τριαφταφυλλιά, οι Θολωτοί Μυκηναϊκοί Τάφοι, η περιοχή της «Αγίας Ξένης», τα Ρωμαϊκά λουτρά Αγίου Αθανασίου Κουρούτας.

Η Πολιτεία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση δείχνει ενδιαφέρον μόνο για μεγάλους αυτοκινητόδρομους και γενικότερα τα κατασκευαστικά έργα. Η ποιότητα της ζωής μας θυσιάζεται αμαχητί μπροστά στις πάσης φύσεως ιδεοληψίες για κάποια απροσδιόριστη ανάπτυξη που στοχοποιεί και καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον. Γι' αυτό συσπειρωνόμαστε με κέφι για δημιουργία και δράση. Για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας. Για να υπερασπιστούμε και να χαρούμε όλα όσα μας χαρίζει απλόχερα η πλούσια φύση της περιοχής μας.

 

Αντιστεκόμαστε δημιουργικά. Προωθούμε την ενημέρωση, προτείνουμε, ενεργούμε.

Η Διοικούσα Επιτροπή του «Αλήσιου Λόφου»

Αγγελόπουλος Ανδρέας

Θανόπουλος Παναγιώτης

Κοντοπανάγος Χαράλαμπος

Μαρινόπουλος Νικόλαος

Μητσόπουλος Γεώργιος

Παναγιωτόπουλος Θεόδωρος

Σούλης Κωνσταντίνος

Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates