Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Βασίλης Παναγόπουλος 1957-2022 Πέρσαινα

Έφυγε από κοντά μας στις 3.05. 2022 ο Βασίλης Παναγόπουλος που γεννήθηκε στην Πέρσαινα πριν 65 χρόνια.

Η κηδεία του έγινε  την επόμενη το πρωί στην γενέτειρά του.

Στους συγγενείς του και στους γείτονες Περσαιναίους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Είχαμε μιλήσει αρκετές φορές εδώ… με τον Βασίλη και μάλιστα μας είχε πει ότι είχε ρίζες από το Αντρώνι. Σε μια πρόχειρη έρευνα που κάναμε βλέπουμε ότι ίσως ο παππούς του να είναι ο αδελφός του Μπάκα, ο Παναγόπουλος Κοσμάς του Νικόλαος 1904.

Στα κοινωνικά δίκτυα διατηρούσε μια ομάδα στο facebook με τίτλο «Αδέσποτες ψυχές Νομού Ηλείας» όπου από εκεί εκφραζόταν για διάφορα θέματα και ιδιαίτερα στις φιλοζωικές του ανησυχίες.

Καλό του ταξίδι!

Διαβάζουμε στον τοπικό τύπο:

«Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινότητα της Πέρσαινας εξαιτίας του θανάτου του Βασίλη Παναγόπουλου.

Ο Βασίλης Παναγόπουλος υπέστη έμφραγμα και έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 65 ετών. Εργαζόταν για χρόνια στον τομέα του Δημόσιου στην Αθήνα, όπου και διέμενε μόνιμα ως συνταξιούχος. Ωστόσο επισκεπτόταν τακτικά τον τόπο καταγωγής του, την Πέρσαινα Ηλείας, καθώς και την εξοχική κατοικία στην Μέλισσα του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, από όπου καταγόταν η σύζυγός του, με την οποία είχε αποκτήσει τρεις γιούς.

Ήταν επί σειρά ετών στέλεχος του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων και είχε πολιτευτεί στο ψηφοδέλτιο της Ηλείας, στο πλευρό του Βασίλη Λεβέντη.

Η μεγάλη του αγάπη ήταν η λαϊκή μουσική και θεωρούταν δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, ενώ είχε συμμετάσχει και σε συναυλίες ως οργανοπαίχτης ακόμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής».


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates