Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Τσίπουρο Κακοταρίου

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, τον Δήμο Λασιώνος και τον Σύλλογο Προστασίας της Φύσης και της πολιτιστικής Κληρονομιάς,  Φολόης – Ερυμάνθου  ο «Ωλονός».
Παρά τις δυσμενείς καιρικές και τα έντονα καιρικά φαινόμενα, διακόσιοι περίπου φίλοι του τσίπουρου παρευρέθηκαν στο δ.δ. Κακοταρίου να γνωρίσουν το Κακοτάρι  να μάθουν για το τσίπουρο, και να διασκεδάσουν. Μεταξύ αυτών παρεβρέθηκαν και ο βουλευτής Ηλείας κ. Μιχάλης Κατρίνης, ο Νομάρχης Ηλείας κ. Χαράλαμπος Καφύρας, οι Αντινομάρχες, κ. Ευγένιος Μπαλκάμος, ο κ. Νίκος Μιχαλόπουλος, ο Δήμαρχος Λασιώνος κ. Βασίλης Παπαντώνης, ο πρώην Δήμαρχος Λασιώνος κ. Κλεάνθης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λασιώνος, κ. Γιάννης Πανούτσος, οι αντιδήμαρχοι Λασιώνος κ. Κώστας Μπίκος και Γιάννης Μαρτζάκλης, η αντιδήμαρχος Αμαλιάδος και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ηλείας κ. Νίκη Κοκκαλιάρη, πρόεδροι τοπικών διαμερισμάτων, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου «Ωλονός» και το χορευτικό "ΟΙ ΡΙΖΕΣ" από την Αμαλιάδα.
Οι συνδιοργανωτές και οι κάτοικοι του δ.δ. Κακοταρίου ευχαριστούν όσους παρευρέθηκαν έστω και με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες αλλά και όσους εκδήλωσαν πρόθεση να παρευρθούν στις εκδηλώσεις. 
Αναμένουμε για να γιορτάσουμε το τσίπουρο την επόμενη χρονιά. «Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος».
 
 

 

Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates