Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Ένα χρόνο στο Internet

Γενέθλια.jpg

Στον ένα χρόνο παρουσίας μας στο Internet ξεπεράσαμε κατά πολύ τις προσδοκίες μας αφού είδαν τις σελίδες μας 8.000 χρήστες με περισσότερες από 50.000 επισκέψεις.

Επισκέπτονται τις σελίδες μας καθημερινά έως και 700 επισκέπτες. Όλον αυτόν τον καιρό καταγράφηκαν και φωτογραφήθηκαν σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία, αξιοθέατα και σπήλαια, άγνωστα ως τώρα στο ευρύ κοινό και στις Αρχές.

Δημοσιεύθηκαν πολλά κείμενα στον τοπικό τύπο και σε ελληνόφωνες εφημερίδες του εξωτερικού με θέματα παρμένα από την ιστοσελίδα μας.

Λάβαμε 500 περίπου μηνύματα από πατριώτες και από ανθρώπους που γνώρισαν τον τόπο μας μέσα από τις σελίδες μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ενημερώσαμε ελληνικές και ξένες εγκυκλοπαίδειες γύρω από την ιστορία, τα αξιοθέατα και τη λαογραφία του τόπου μας.

Συγκεντρώσαμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την ζωή των κατοίκων, που θα συνεχίσουμε να σας παρουσιάζουμε σταδιακά.

Eυχαριστούμε θερμά όλους εσάς που με την ενεργή συμμετοχή σας μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίζουμε.

 

1-03-2007

Α/Α Άρθρου: 122
Κατάσταση Δημοσιευμένο/α
Εμφανίσεις 39599
Αναθεωρημένο 12 Φορές
Δημιουργήθηκε Τετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2007 20:28
Τροποποιήθηκε Τετάρτη, 14 Μάρτιος 2007 20:22

Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates