Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Ευχαριστήριο συλλόγου «Ωλονός» για τα την εκδήλωση στο Λάλα

O Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Φολόης – Ερυμάνθου «ΩΛΟΝΟΣ» θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν και συνέβαλαν στην εκδήλωση με θέμα: «Ενημερωτική συνάντηση για τα βότανα και τα αρωματικά φυτά της Ορεινής Ηλείας, τις βιοκαλλιέργειες και τις εναλλακτικές καλλιέργειες», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 29 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 7:30 το βράδυ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του στο Λάλα δ.ε. Φολόης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Ιδιαίτερα θέλει να ευχαριστήσει την Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Λάλα κα Δάβου Ευγενία για την πολύτιμη υποστήριξη που παρείχε σε αυτήν την πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, καθώς και για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων και του σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού.

Επίσης ο Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Φολόης – Ερυμάνθου «ΩΛΟΝΟΣ» ευχαριστεί θερμά την κα Αυγερινοπούλου Διονυσία, βουλευτή Ηλείας, τον κο Πλατανιά Παναγιώτη, Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τον κο Ιωάννη Παρασκευόπουλο, επιχειρηματία, για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε για το φυτό ιπποφαές και για τη δωρεά των 250 δενδρυλλίων ιπποφαούς, τον κο Θεόδωρο Βασιλόπουλο, Πρόεδρο των Νέων Αγροτών και Βιοκαλλιεργητών νομού Ηλείας, για την κινητοποίηση των βιοκαλλιεργητών και νέων αγροτών της περιοχής μας, καθώς και τον κο Μητρόπουλο Χρήστο, γεωπόνο, για τα σημαντικά σημεία που ανέπτυξε για την «χρυσοφόρο» φελλοφόρο δρυ.

Ο Σύλλογος «Ωλονός», στην προσπάθειά του να αναδείξει τα οφέλη από τις εναλλακτικές καλλιέργειες, από κοινωνική, οικονομική και οικολογική θεώρηση, σε τακτά χρονικά διαστήματα θα διοργανώνει και θα πραγματοποιεί ανάλογες εκδηλώσεις, σε ολόκληρο τον βόρειο ορεινό και ημιορεινό όγκο της Ηλείας και της Αχαΐας, περιφερειακά του όρους Ερύμανθος (Ωλονός).


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates