Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Ο Ωλονός συγχαίρει τη δημ. αρχή του δήμου Αρχ. Ολυμπίας

Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής

Kληρονομιάς Ερυμάνθου - Φολόης ο «ΩΛΟΝΟΣ»

Έδρα: Λαμπεία Hλείας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

O "Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ερυμάνθου–Φολόης" ο «ΩΛΟΝΟΣ», μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής του διευρυμένου δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας, δια μέσου της ιστοσελίδας antroni.gr, συγχαίρει τον δήμαρχο κ. Ευθύμιο Κοτζιά, τους δημοτικούς συμβούλους και τα κοινοτικά συμβούλια και τους εύχεται προκοπή και καλή θητεία.

 

Ο Σύλλογος αποβλέπει σε μια εποικοδομητική συνεργασία με την δημοτική αρχή, όσον αφορά τα πολιτιστικά ζητήματα, του νέου Καλλικρατικού δήμου, για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και στην προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που διανύει ο τόπος μας, ευχόμαστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και ν' ανταποκριθείτε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι σύλλογος θα παρευρίσκεται στο πλευρό σας καθ' όλη την διάρκεια της θητείας σας, προσφέροντας την αμέριστη βοήθειά του.

                                 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                ΤΑ ΜΕΛΗ


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates