Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Εορτασμός για τα 15 χρόνων του περιοδικού Φολόη και παρουσίαση του βιβλίου ''Περί Φολόης ο Λόγος''

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ: Όλα τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους του.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι ο Σύλλογος μας, στα πλαίσια των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών του εκδηλώσεων, θα πραγματοποιήσει στις 13 - Αυγούστου - 2011 και ώρα 20:00 στην πλατεία του χωριού μας μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Θέματα εκδήλωσης :

α) Τον εορτασμό των 15 χρόνων της τρίμηνης έκδοσης του ( Λαογραφικού - Οικολογικού - Ιστορικού - Ενημερωτικού ) περιοδικού ''Φολοη''.

β) Την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο ''Περί Φολόης ο Λόγος'' του συγγραφέα Χρήστου Διον. Μαρκόπουλου (Δάσκαλος).

γ) Την τιμητική διάκριση των συνεργατών που στήριξαν, διέδωσαν, ανέδειξαν... το περιοδικό ''Φολόη''.

 

Ομιλητές Εκδήλωσης :

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο μακροβιότερος πρόεδρος του συλλόγου μας Κος Βασίλειος Δημόπουλος (δικηγόρος-πολιτευτής).

Το βιβλίο θα παρουσιάσει και θα προλογίσει η Κα Ευαγγέλια Δαμουλή-Φίλια. (Δρ.Φ. διδάσκουσα στο Ιόνιο πανεπιστήμιο, συγγραφέας).

Συντονιστής της εκδήλωσης : Κος Αντώνης Δ. Αθανασόπουλος

Παρακαλούμε όλους τους αγαπητούς συμπατριώτες μας, φίλους, συνδρομητές του περιοδικού Φολόη και αναγνώστες του βιβλίου όπως ανταποκριθούν στην πρόσκληση του συλλόγου μας.

Ιδιαίτερη τιμή θα αποτελέσει για το σύλλογο μας και τη Φολόη η συμμετοχή στην εκδήλωση όλων των πνευματικών ανθρώπων της Ηλείας-συνεργατών του περιοδικού Φολόη, η παρουσία των οποίων κρίνεται απαραίτητη καθώς επίσης και των συγχωριανών μας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο σύλλογος μας θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν των επισήμων προσκεκλημένων στην παραδοσιακή ταβέρνα Οι Κένταυροι.

Με εκτίμηση το Δ. Σ.


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates