Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Τραγικός θάνατος 75χρονης από αναθυμιάσεις στην Πέρσαινα

Πέρσαινα

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες το απόγευμα στην Πέρσαινα η 75χρονη συγχωριανή μας Παναγιώτα Νικολοπούλου (του Βυσσινού), από αναθυμιάσεις καπνού που εισέπνευσε στην προσπάθειά της να σβήσει την κουζίνα του σπιτιού της που τυλίχθηκε στις φλόγες!

Η φωτιά ξεκίνησε από το πετρογκάζ, την ώρα που προσπαθούσε να μαγειρέψει, και επεκτάθηκε αρχικά στον απορροφητήρα και αστραπιαία σε όλη την κουζίνα, με την 75χρονη Παναγιώτα, που διέμενε με τον σύζυγό της, να ρίχνεται στη «μάχη» με τις φλόγες, προσπαθώντας να τις σβήσει. Την προσπάθειά της δυσκόλεψε και το ότι η πόρτα ήταν κλειστή, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από τους γείτονες τις άτυχης Παναγιώτας που έτρεξαν αμέσως να τη βοηθήσουν. Λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Για την 75χρονη όμως γυναίκα ήταν αργά, αφού είχε αφήσει την τελευταία της πνοή από τις αναθυμιάσεις.

Η 75χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πηγή: http://www.persaina.gr


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates