Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Music and Cultural Festival στο Κούμανι

H ιδέα της διοργάνωσης του φεστιβάλ ξεκίνησε τον περασμένο φθινόπωρο από την ιστοσελίδα antroni.gr

Ενημερώθηκα από τους διοργανωτές για τις σκέψεις τους και δεν βρήκα κανένα λόγο να μην πραγματοποιηθεί το διεθνές φεστιβάλ στις Χαραγές, περιοχή της κτηματικής περιφέρειας του Αντρωνίου. Έγκαιρα επισκέφτηκαν το χωριό μας και ήλθαν σε επαφή με τους ιδιοκτήτες γης, προκειμένου να ενοικιάσουν τα χωράφια που τους ενδιέφεραν. Οι συμπατριώτες μου ζητούσαν υπέρογκα ποσά με αποτέλεσμα οι διοργανωτές του φεστιβάλ να στραφούν προς το γειτονικό μας χωριό Κούμανι. Πιστεύω ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις μπορεί να λειτουργήσουν ως αφετηρία για τη διάσωση του δάσους από την παράνομη υλοτομία και την αυθαίρετη καταπάτηση.

Προσέφερα στους διοργανωτές φωτογραφικό υλικό και ότι άλλο μου ζητήθηκε, για την προβολή και διαφήμιση της περιοχής μου. Εύχομαι η εκδήλωση να λειτουργήσει στα πλαίσια της νομιμότητας και να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία.

Κ. Παπαντωνόπουλος

Υ.Γ. Oι απόψεις μου είναι εντελώς προσωπικές και δεν σχετίζονται σε καμία περίπτωση με τον Σύλλογο Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς "Ωλονός", που τυγχάνει να είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το Music and Cultural Festival θα λάβει χώρα μεταξύ της 27ης και της 1ης Αυγούστου στην πανέμορφη περιοχή της Κουμανι-Φολόη. Μόλις 40χλμ μακριά από το κέντρο της Αρχαίας Ολυμπίας, κοιτώντας στο αρχαίο δάσος συνολικής έκτασης, 218.000 στρεμμάτων.

Το MCF είναι ένα πολύπλευρο φεστιβάλ, θα αναπτυχθεί σε 3 διαφορετικά stages, με 250 καλλιτέχνες από 40 χώρες, και μουσικές από τις σκηνές της dnb, dubstep, trance, progressive, ambient, dub and reggae, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται μια πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων όπως θεατρικές παραστάσεις, ομιλίες, καλλιτεχνικά και μουσικά εργαστήρια.

Στοχεύοντας στην μέγιστη ικανοποίηση και ψυχαγωγία όλων των παρευρισκομένων, οι διοργανωτές έχουν αποφασίσει να διαθέσουν συγκεκριμένο και περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, μόνο 4,000 στο σύνολο τους, που μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω της ιστοσελίδας μας και το διεθνές δίκτυο συνεργατών και σημείων προπώλησης.

Με ένα line-up που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη, σε ένα ιστορικό σημείο και μοναδικής ομορφιάς δάσος, δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανένα λόγο για να λείψει κάποιος από αυτό το φεστιβάλ.

Θα σας δούμε σύντομα από κοντά,

Η ομάδα του MCF. http://www.musicandculture.gr

 


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates