Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Ουρανία Ι. Κότσαλη 1941-2024

Έφυγε από κοντά μας το Σάββατο 16.02.2024, η Ουρανία Κότσαλη – Αβραμοπούλου, σύζυγος Ιωάννη (Γιαγκούλα) που γεννήθηκε στις 4 Φλεβάρη του 1943, πριν 81 ετών στο Αντρώνι.

Η κηδεία της έγινε την Κυριακή στην Αμαλιάδα.

Στον σύζυγό της Ιωάννη, στα παιδιά της Ελένη, Όλγα, Νικόλαο και σε όλους τους συγγενείς της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τον φίλο Γεώργιο Μαρκόπουλο από την Γιάρμενα.

Το 40 ήμερο μνημόσυνό της θα γίνει στις 24 Μαρτίου στον Άγιο Νεκτάριο στην Αμαλιάδα.

Η Ουρανία ήταν κόρη του Παρασκευά Αβραμόπουλου και της Όλγας Αβράμη από την Μπαρμπότα Λαμπείας. Πρώτο τους παιδί ήταν η  Ουρανία  και ακολουθούν η Μαρία, ο Κώστας, η Μιχαλίτσα , ο Δημήτρης, η Ελένη και η Βαγγελιώ που πέθανε στα δώδεκά της χρόνια από ασθένεια. Αδέλφια της μητέρας της της Όλγας ήταν ο Μεγακλής και Σταύρος Αβράμης που ζούσαν στην Δίβρη , Μιχάλης που ζούσε στην Μπαρμπότα και η Σύρμως που ζούσε στον Πύργο. Πατέρας της μητέρας της , Όλγας ήταν ο Αποστόλης που είχε κάνει και δεύτερο γάμο όπου απέκτησε δύο αγόρια τον Γιώργη και τον Γιάννη που ζούσαν στην Αμαλιάδα. Ο Γιώργης σκοτώθηκε 37 χρόνων σε τροχαίο.


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates