Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Γιάννης Κ. Κότσαλης 1967 - 2022

Έφυγε από κοντά μας σήμερα Κυριακή 18.12.2022 ο Ιωάννης Κότσαλης του +Κωνσταντίνου (Γκούτσης ή Κολιός) και της Νικολίτσας που γεννήθηκε πριν 55 χρόνια στο Αντρώνι.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 12.00 στη γενέτειρά του.

Στην μητέρα του Νικολίτσα στα αδέλφια του Παρασκευή (Βιβή), Αικατερίνη (Ρίνα), Ανδρέα και σε όλους τους συγγενείς του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ο Γιάννης ήταν επιχειρηματίας στην Πάτρα, διατηρούσε καφέ στην Καραϊσκάκη 188.

Διαβάζουμε στην εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»: Θλίψη στο πατραϊκό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κότσαλης σε ηλικία 55 ετών. Ο εκλιπών είχε αγωνιστεί με επιτυχία στο Πάτραι ως μέσος τη δεκαετία του ’90. Βραχύσωμος και γρήγορος χαφ με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε κάποια θέματα υγείας, τα οποία τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη πρόωρα.

Καλό του ταξίδι!

(Στην φωτογραφία ο Γιάννης Κότσαλης δεξιά μαζί με τον dj Θόδωρο Ρήγα) πηγή: https://dete.gr/


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates