Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Ηλίας Ν. Συλάιδος 1950 - 2023 (Κορμπακόγιαννη)

  • Έφυγε από κοντά μας σήμερα Κυριακή 3.09.2023, ο Ηλίας Συλάιδος του Νικολάου (Κορμπακόγιαννη) και της Αλεξάνδρας,που γεννήθηκε πριν 73 χρόνια στην Αριδαία.

Η κηδεία και η ταφή του Ηλία  θα γίνει την Τετάρτη 06.09.2023 στις 15:00 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Σχιστού.

Στην σύζυγό του Αμαλία, στα παιδιά του Παναγιώτη, Νίκο, στα αδέλφια του Γιώργο, Ασημένια και σε όλους τους συγγενείς του εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας.

Γονείς του Ηλία ήταν ο Νικόλαος Συλάιδος του Κορμακόγιαννη και η Αλεξάνδρα Τσελκέζου που γνωρίστηκαν στην Αριδαία του νομού Πέλλας όπου εκεί έστησαν και το σπιτικό τους και έναναν τα τέσσερα παιδιά τους, τον Γιάννη που έφυγε το 2009, τον Ηλία, τον Γιώργο και την Ασημένια.

Το 1962 κατέβηκαν οικογενειακώς στην Αμαλιαδα αλλά ύστερα από δυό χρόνια ξανά έφυγαν και εγκαταστάθηκαν μόνιμα στο Πέραμα του νομού Πειραιώς.

Ο Ηλίας γνώρισε την σύζυγο του την Αμαλία και μαζί απέκτησαν τον Παναγιώτη και τον Νίκο, τα παιδιά τους.

Ο εκλιπών ήταν ξυλέμπορος και διατηρούσε αρχικά επιχείρηση με τον αδελφό του τον Γιάννη.

Η επιχείρηση πήγαινε καλά και ο Ηλίας για να την επεκτείνει, μετοίκησε στην Βουλγαρία όπου έστησε βιοτεχνία που κατασκεύαζε τελάρα που πουλούσε  ο Γιάννης στην ιχθυαγορά Κερατσινίου.

Ο Ηλίας αγαπούσε το χωριό μας και παρόλα τα προβλήματα της υγείας του το επισκεπτόταν τακτικά μαζί με τον αδελφό του τον Γιώργο μάλιστα ήλθε και φέτος τον Ιούλιο γιά λίγες μέρες.

Καλό του ταξίδι!


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates