Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Απάντηση στην επιχείρηση σπίλωσης του Θ. Κολοκοτρώνη

Αίσθηση, αηδία και πίκρα έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες φερόμενες δηλώσεις του παρουσιαστή του ντοκιμαντέρ κ. Πέτρου Τατσόπουλου στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ 1821 για την σεξουαλικότητα του στρατηγού της Ελληνικής επανάστασης του 1821, Θεοδώρου Κολοκοτρώνη. Ο παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ χαρακτηρίζει στην σελίδα του στο facebook, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη να είναι gay. Και όχι μόνον απλά ο Κολοκοτρώνης ήταν gay, αλλά και πρωτοπόρος της «gay revolution", αφού ο κ. Πέτρος Τατσόπουλος φέρεται να υποστηρίζει ότι είχε αρραβωνιαστεί τον εραστή του.

 

Δείτε τι γράφει στην σελίδα του στο facebook ο κ. Πέτρος Τατσόπουλος:«Μα από εκεί αρχίζει το ξεσοβάντισμα της μνήμης, βρε Αχιλλέα. Εάν πείσουμε τους Ιταλούς ότι ο Τζιανκάρλο λεγόταν Τζιαφράνκο, θα πείσουμε και τους Έλληνες ότι ο Κολοκοτρώνης είχε γκόμενο. Αν και δεν είναι αλήθεια, Αραπάκη. Δεν ήταν γκόμενος. Είχαν αρραβωνιαστεί».

Ο παρουσιαστής δεν μας δίνει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει τα λεγόμενά του, ούτε μας παραθέτει σε κάποια βιβλιογραφία, ενώ σε δεύτερη δημοσίευση διαψεύδει τον εαυτόν του, λέγοντας ότι το επίμαχο σχόλιο ήταν «το πιο ηλίθιο αστείο της ζωής του», όμως η ζημιά έχει γίνει.

Ο παρουσιαστής νομίζω δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά, διότι ίσως να βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Ίσως να μην έχει ασχοληθεί με την Ιστορία, αλλά να παρακολούθησε ιδιαίτερα μαθήματα με σκοπό να μας ξεφουρνίσει όλα αυτά τα ανιστόρητα και να σπιλώσει των Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Γνωρίζει πόσα παιδιά είχε ο Θ. Κολοκοτρώνης με την γυναίκα του, και πόσα είχε χάσει η Αικατερίνη στην εγκυμοσύνη της;

Γνωρίζει με πόσες ερωμένες είχε σχέσεις καθ' όλο τον βίο του, γνωρίζει για την Γιωργούλα, την Μάμπω, την Βγενούλα κ.α.;

Γνωρίζει για την χήρα στην Τουρκοκερπινή;

Γνωρίζει ότι το τελευταίο του παιδί, τον Πάνο τον δεύτερο, τον απόκτησε το έτος 1838, με μια καλόγρια όταν ήδη ήταν 68 (εξήντα οκτώ ετών);

Εσείς κ. Τατσόπουλε, 68 ετών, θα έχετε την δυνατότητα να πράξετε κάτι το ανάλογο;

Εγώ σαν ένας απλός ερασιτέχνης ιστορικός ερευνητής, προτείνω στον κ. Πέτρο Τατσόπουλο να καθίσει κάτω και να ξεφυλλίσει προσεκτικά, τις εκατοντάδες να μην ειπώ χιλιάδες βιβλία, της Ιστορίας των Κολοκοτρωναίων και ιδίως του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη και μετά να φτιάξει κάποιο ανάλογο άρθρο και ντοκιμαντέρ, για να δούμε κατά πόσο θα συμφωνεί με τα σημερινά λεγόμενά του.

Εγώ πολλά γράμματα δεν γνωρίζω, απλά είμαι ένας μικρός έμπορος, όμως τον προσκαλώ σε δημόσιο διάλογο να του αποδείξω ότι τα λεγόμενά του έχουν προγραμματισθεί από ξένα κέντρα αποφάσεων.

Εμείς διαμηνύουμε προς όλους όσους βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία αλλά και στα αφεντικά τους που προσπαθούν να σπιλώσουν την ιστορία μας και επιβουλεύονται τα ιερά και τα ιδανικά μας, ότι στεκόμαστε όρθιοι και «Φυλάμε Θερμοπύλες».

Και επειδή η κυβέρνηση δεν πήρε θέση για αυτό το μείζον θέμα τους απαντάω ότι αν ήμουν κυβερνήτης, σε όλες τις ανατολικές βραχονησίδες και νησιά μας, θα τοποθετούσα ένα έφιππο ανδριάντα του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη για να θυμίζει στην εξ' ανατολάς απειλή ότι είμαστε παρόντες. Δεν θέλω να γίνω ακραίος, αλλά από αυτή την φυλή, έχουμε τραβήξει τα χειρότερα και από αυτούς «Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΕΓΙΝΕ Η ΖΗΤΙΑΝΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ».

Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates