Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Νέο αυτοκίνητο και για το Δασαρχείο Ολυμπίας

Παραχώρηση οχήματος τύπου τζιπ (4Χ4) έγινε προς το Δασαρχείο Ολυμπίας, με ενέργειες του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη.

Ο δασάρχης κ. Βασίλειος Γιακουμής και το προσωπικό του Δασαρχείου Ολυμπίας, εκφράζουν δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Τσιρώνη για την διάθεση αυτοκινήτου στην υπηρεσία για την κάλυψη των αναγκών της, προκειμένου όπως αναφέρουν να βοηθήσει στη προσπάθεια για την προστασία των δασών και δασικών εκτάσεων της περιοχής ευθύνης και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται επίσης και για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν για την άμεση υλοποίηση του αιτήματος, στον «Σύλλογο Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Ωλονός» και τον «Ελληνικό Ορειβατικό Σύνδεσμο Φολόης-Αρχαίας Ολυμπίας» καθώς και τους προέδρους των ανωτέρω Συλλόγων αντίστοιχα κ. Κώστα Παπαντωνόπουλο και κ. Κώστα Μπιλάλη για την πολύτιμη βοήθεια τους, προκειμένου το αυτοκίνητο αυτό να διατεθεί άμεσα στην υπηρεσία.


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates