Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Γεώργιος Ι. Σίνος (1931 - 2024)

Έφυγε από κοντά μας την Πέμπτη 15.02.2024 ο Γεώργιος Σίνος του Ιωάννη (Σινόγιαννη) και της Αφροδίτης που γεννήθηκε πριν 93 χρόνια στο Αντρώνι.

Η κηδεία του έγινε σήμερα 17.02.2024 στις 10.00 στο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Στις κόρες του Αφροδίτη, Παναγιώτα, στον αδελφό του Νικόλαο και σε όλους τους συγγενείς του εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας.

Με τον Γιώργο Σίνο είχαμε μιλήσεις πριν τρία περίπου χρόνια. Μας είχε πει ότι τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας του «Συλλόγου των εν Αθήναις Αντρωναίων» μάζί με τον Νίκο Λαμπαδά είχε εργαστεί για την εγγραφή νέων μελών.

Το 1970 έφυγε για το Σύδνεϋ της Αυστραλίας όπου συμμετείχε εκεί σε πενταμελή ορχήστρα. Πήγαιναν και έπαιζαν ακόμη, στην Μελβούρνη και στην Καμπέρα. Τους έβλεπαν στις εφημερίδες και τους έπαιρναν σε γάμους, σε διάφορες γιορτές και γλέντια (η ορχήστρα είχε κλαρίνο, βιολί, ακορντεόν κλπ). Το βιολί όπως μας είπε, ήταν η ψυχή του και δεν το άφησε ως το τέλος.

Μαζί με την σύντροφό του απέκτησαν τα δυό κορίτσια τους την Αφροδίτη (Φρίντα) και την Παναγιώτα (Μπέτι).

Ύστερα από 30 χρόνια στην Αυστραλία, γύρισε το 2001 στην Αθήνα, στην Άνω Γλυφάδα όπου διέμεινε με την οικογένειά του.

Καλό του ταξίδι!


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates