Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Δήλωση Δημάρχου στην εφ.Πρωινή (Απρίλιος 2007)

dimarxio basilis pasxa  2007.jpg

Η εφημερίδα Πρωινή φιλοξενεί δήλωση του Δημάρχου Λασιώνος Βασίλη Παπαντώνη.

 Μήνυμα μέσω http://www.antroni.gr από τον Αργύρη Κωστόπουλο προς Βασίλη Παπαντώνη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παπαντωνόπουλο Κων/νο για την προσπάθεια προβολής όλων των Δ.Δ του Δήμου Λασιώνος αλλά και της ευρύτερης περιοχής της ορεινής Ηλείας μέσω του ηλεκτρονικού τύπου (site Αντρωνίου) .

Πρέπει να τονίσω ότι αυτή η προσπάθεια είναι από τις μοναδικές, δεδομένου ότι προωθεί και προβάλλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, ενώ παράλληλα έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, ιδιαίτερα από κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων αλλά και από κατοίκους του εξωτερικού.

Ο κύριος Παπαντωνόπουλος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάδειξη και προστασία των μνημείων, της αρχαίας Λασιώνας, το κάστρο της Οριάς ή της Οχιάς, το Μυκηναϊκό νεκροταφείο Άγιας Τριάδος (50 θαλαμωτοί Τάφοι), το δάσος της Φολόης, το ελατοδάσος Δ.Δ.Κρυόβρυσης –Δ.Δ Τσιπιάνων, τη Διακότρυπα, το σπήλαιο Αρμακιανού και το φαράγγι Αντρωνίου, συμβάλλοντας γενικά στην πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου, στη διάσωση και προβολή των φυσικών και πολιτιστικών μνημείων της περιοχής και στην καταγραφή της νεότερης ιστορίας του Δήμου.

Επιπλέον, ο κύριος Παπαντωνόπουλος έχει πάρει πρωτοβουλίες για την ίδρυση μουσείου λαϊκής τέχνης και βιβλιοθήκης .

Θέλω επίσης να τονίσω ότι μέσω τους site Aντρωνίου έχει ευαισθητοποιήσει όλους και ιδιαίτερα τους νέους, καθώς ενημερώνονται για την ιστορία του τόπου , (η οποία για πολλούς είναι άγνωστη) αλλά και για διάφορα γεγονότα που αφορούν το δήμο μας . Επιθυμώ να τονίσω την σημαντική προσφορά του στην προβολή του Δήμου, αλλά και όλης της ορεινής Ηλείας και για ακόμη μια φορά τον ευχαριστώ και του εύχομαι να συνεχίσει την προσπάθειά του.

Επίσης θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι η σημερινή δημοτική αρχή θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια.

 

Δήμαρχος Λασιώνος

Παπαντώνης Βασίλης

------------------------------------------------------------------------------

Αυτό είναι ένα μήνυμα μέσω http://www.antroni.gr από τον Αργύρη Κωστόπουλο

Προς κ. Παπαντώνη Βασίλη,

δήμαρχο Λασιώνος

Αγαπητέ δήμαρχε, θέλω να σου πω κι εγώ με τη σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τον κ. Παπαντωνόπουλο και το έργο του, αλλά και κάτι ακόμα.

Μεγαλώνοντας από 12 ετών παιδί μακριά από τον τόπο μας, χρειαζόσουν περισσότερο χρόνο για να τον επισκεφτείς από ότι χρειάζεσαι σήμερα από Αμερική και Αυστραλία. Για να μη σου πω ότι δεν υπήρχε και "φράγκο στην τσέπη".

Μπαίνοντας στο site του Αντρωνίου, πίστεψέ με, είναι σα να βρίσκομαι στο χωριό. Φαντάσου τους, Έλληνες του εξωτερικού πώς αισθάνονται!

Εγκάρδια,

Αργύρης Κωστόπουλος

Α/Α Άρθρου: 131
Κατάσταση Δημοσιευμένο/α
Εμφανίσεις 3640
Αναθεωρημένο 7 Φορές
Δημιουργήθηκε Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2007 19:40
Τροποποιήθηκε Κυριακή, 22 Απρίλιος 2007 11:41

Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates