Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Άννα Ντίνου (Κατσαντώνη) 1951-2015

Anna NtinouΈφυγε από κοντά μας σήμερα Πέμπτη 18.06.2015 η Άννα Ντίνου, κόρη του Γεωργίου Κατσαντώνη που γεννήθηκε στο Πανόπουλο πριν 64 χρόνια.
Η κηδεία της θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 16.00 στο Πανόπουλο
Στο σύζυγό της Γιώργο στα παιδιά της Κωνσταντίνα, Μαρία, Θοδωρή, στα αδέλφια της Νικολή, Δημήτρη, Γιάννη, Χρήστο και σε όλους τους συγγενείς της εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

 

Γεώργιος Κατσαντώνης πατέρας της Άννας

Georgios Katsantonis

 Στον μπάρμπα Γιώργη Κατσαντώνη, χρωστάω μια εκτενή παρουσίαση εδώ, ένα βιογραφικό ώστε να ενημερωθούν και οι νεώτεροι για τον ρόλο που έπαιξε αυτή η προσωπικότητα για την πρόοδο των τελευταίων ετών, στο Πανόπουλο. Πάντα όταν ζούσε και πέρναγα από το Πανόπουλο δεν υπήρχε περίπτωση να μην σταματήσω και να τον ψάξω στα καφενεία. Για να κατανοήσετε το μέγεθος του ανθρώπου, εγώ όταν πέθανε, ξεπέρασα τα δέκα χρόνια για να ξεπεζέψω στο Πανόπουλο.


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates