Βιβλιογραφία,έντυπα
  • Εγγραφή

Βιβλιοθήκη

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ

 

Ο  κ. Διονύσης Ζαφειράκης από τα Μυρώνεια (Μπάρτζαλη) Ζαχάρως Ολυμπίας μας προσέφερε: 1ον .  «Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ » 16 τόμοι και 2ον. «ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ»  10 τόμοι.
Η κ. Ελένη Βρανά σύζυγος του κ. Ανδρέα Βρανά (υποδιοικητή εθνικής τράπεζας) μας προσέφερε: 1ον . «30 ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ»  10 τόμοι  και 2ον  25 διάφορα άλλα βιβλία.
Τους ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά  στην βιβλιοθήκη μας.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Ποίημα που έγραψε ο Χαράλαμπος Παπαδητρόπουλος:
«Αφιερωμένο στους σκοτωμένους των γεγονότων του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ»

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Με συγκίνηση δέχτηκα τα βιβλία που έστειλε ο φίλος της σελίδας, Σέρβος στην καταγωγή, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου, Δ-ρ Βιτάλι Ζαϊκόβσκυ.

Τοποθέτησα μία πινακίδα σε κάθε βιβλίο που αναφέρει ότι: «To βιβλίο αυτό προσέφερε στην βιβλιοθήκη Αντρωνίου, ο Δ-ρ Βιτάλι Ζαϊκόβσκυ, Τμήμα Τουρκικών και Μεσανατολικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου».

 Εγώ και οι συμπατριώτες μου τον ευχαριστούμε και θα τον ευγνωμονούμε για την ευγενική του προσφορά, στην βιβλιοθήκη του χωριού μας.

Οι τίτλοι των βιβλίων:

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Ο νεοσύστατος εκδοτικός οίκος “Κοκλάκι” του συμπατριώτη μας Παναγιώτη Ηλ. Τουτούνη, με καταγωγή από το δ.δ. Κακοταρίου του δήμου Λασιώνος, σήμερα στην παρθενική του εμφάνιση, μας προσφέρει ένα Εθνικό Ιστορικό βιβλίο με τίτλο:  «Η Γενιά των Κολοκοτρωναίων και τα τραγούδια τους».

Ο τόμος αποτελείται από 565 σελίδες και αναφέρεται στα δημοτικά τραγούδια των Κολοκοτρωναίων. Είναι η μεγαλύτερη συλλογή των Κολοκοτρωναίϊκων τραγουδιών στην Ελλάδα, η οποία απαρτίζεται από 473 δημοτικά τραγούδια, που αναφέρονται στην εξέλιξη της αδούλωτης γενιάς των Κολοκοτρωναίων, από της εμφάνισης της το έτος 1500 μ. Χ., έως και τα εγγόνια του μεγάλου απελευθερωτή του Έθνους από τον τουρκικό ζυγό, στρατηγού Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.

Επίσης από τις εκδόσεις Κοκλάκι, ετοιμάζεται ακόμη άλλη μια νέα εργασία περιφερειακού χαρακτήρα. Το νέο βιβλίο των συμπατριωτών μας, Ηλία Π. Τουτούνη, καταγωγή από δ.δ. Κακοταρίου & Κώστα Παπαντωνόπουλου, καταγωγή από δ.δ. Αντρωνίου, με τίτλο:  «Ο Γιάννης & Γιώργης Γιαννιάς ~ Οι σταυραετοί του Ωλενού», το οποίο αναφέρεται στην ιστορία των δύο μεγάλων κλεφτοκαπεταναίων του Ωλενού.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

 Ευχαριστούμε θερμά τον συμπατριώτη και φίλο Ανδρέα Αθανασόπουλο από την Αγία Άννα, για την ευγενική του προσφορά στην βιβλιοθήκη του χωριού μας.

ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Στατιστικά Μετρητές

Χρήστες
247
Άρθρα
1109
Εμφανίσεις Άρθρων
19895569

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 458 επισκέπτες και κανένα μέλος

S5 Box

Login

Register

Δημοφιλή άρθρα