Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Ανέλαβε καθήκοντα άμισθου συμβούλου του Δημάρχου Ήλιδας ο δικός μας Ηλίας Π. Τουτούνης.

Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος που για δεύτερη φορά με επέλεξε και με όρισε ειδικό σύμβουλο του....!

Κύριε δήμαρχε δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα....!

Ηλίας Π. Τουτούνης

👉 Ανέλαβε καθήκοντα ως άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, ο λαογράφος Ηλίας Τουτούνης

✅️ Καθήκοντα άμισθου συμβούλου του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου ανέλαβε ο γνωστός λαογράφος και συγγραφέας κ. Ηλίας Τουτούνης.

✅️ Ειδικότερα, ο κύριος Τουτούνης συναντήθηκε με τον Δήμαρχος Ήλιδας στο γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Σοχιάς στην Αμαλιάδα, όπου ο κύριος Χριστοδουλόπουλος του ανέθεσε καθήκοντα για τους εξής τομείς:

• Υποστήριξη, προώθηση και ανάπτυξη της λαϊκής παράδοσης και της λαογραφίας στον Δήμο Ήλιδας.
• Υποστήριξη στον εμπλουτισμό των λαογραφικών μουσείων που διαθέτει ο Δήμος Ήλιδας.
• Συμμετοχή, προώθηση και υποστήριξη σε δράσεις και διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου Ήλιδας που, αφορούν στη αναβάθμιση του ρόλου της λαϊκής παράδοσης και της ιστορίας του τόπου.
• Προώθηση και συμμετοχή του Δήμου Ήλιδας σε λαογραφικά γεγονότα με πανελλήνια, πανευρωπαϊκή και παγκόσμια προβολή.

✅️ Ο κύριος Τουτούνης είχε ακριβώς τα ίδια καθήκοντα στον δήμο Ήλιδας, κατά την περίοδο 2017 – 2019, με πολλές συμμετοχές του δήμου σε λαογραφικά γεγονότα και εκδηλώσεις.

✅️ Κύριος σκοπός του νέους συμβούλου είναι η δημιουργία εντός του Δήμου Ήλιδας, ενός μεγάλου λαογραφικού μουσείου, στο οποίο θα περιλαμβάνονται εκθέματα που διαθέτει ήδη ο δήμος, αλλά σήμερα βρίσκονται και σε ιδιωτικές συλλογές.

#ΔήμοςΉλιδας


Εκτύπωση   Email

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates