Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Νέο Δ.Σ του συλλόγου Περσαιναίων και τα τέταρτα γενέθλια της ιστοσελίδας persaina.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΣΑΙΝΑΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ

Με την συμμετοχή αρκετών μελών του συλλόγου Περσαιναίων, στις 16 Δεκεμβρίου 2012 έγινε η ετήσια γενική συνέλευση στα γραφεία του συλλόγου (οδός Ακομινάτου 51 Αθήνα) και στη συνέχεια οι εκλογές από τις οποίες αναδείχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

• ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΤΣΟΥΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ : ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΙΠΙΝΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ : ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΕΛΟΣ : ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΕΛΟΣ : ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΟ Δ.Σ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Εμείς ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. κάθε επιτυχία στο έργο του.

Τα τέταρτα γενέθλιά της γιορτάζει η ιστοσελίδα www.persaina.gr

Στο μήνυμά τους οι άνθρωποι του συλλόγου αναφέρουν:

www.persaina.gr - ΚΛΕΙΣΑΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Όταν τα Χριστούγεννα του 2008, ξεκινήσαμε την προσπάθεια, κανείς δεν πίστευε ότι το εγχείρημα θα αντέξει στο βάθος του χρόνου. Όμως διαψευστήκαμε πανηγυρικά.

Ο επίσημος δικτυακός τόπος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Περσαιναίων Ηλείας τέσσερα χρόνια μετά, όχι μόνο υφίσταται αλλά κι έχει καταγράψει κοντά στις 59.000 επισκέψεις από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.persaina.gr/3/post/2012/12/wwwpersainagr-4.html#ixzz2Fi4M78lS

Σας μεταφέρουμε εδώ την εκτενή αναφορά από τον δικτυακό τους τόπο:

Κλείσαμε αισίως 4 χρόνια ζωής και συνεχίζουμε...

Όταν τα Χριστούγεννα του 2008, ξεκινήσαμε την προσπάθεια, κανείς δεν πίστευε ότι το εγχείρημα θα αντέξει στο βάθος του χρόνου. Όμως διαψευστήκαμε πανηγυρικά.

Ο επίσημος δικτυακός τόπος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Περσαιναίων Ηλείας τέσσερα χρόνια μετά, όχι μόνο υφίσταται αλλά κι έχει καταγράψει κοντά στις 59.000 επισκέψεις από όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα δεχτήκαμε και συνεχίζουμε να δεχόμαστε επισκέψεις από όλη την Ελλάδα, από την Κύπρο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Ιταλία, Πολωνία, Βραζιλία, Αργεντινή, Βουλγαρία, Αυστραλία, και πολλές άλλες χώρες του κόσμου.

Μέχρι το 2008 όταν έλεγες σε κάποιον Πέρσαινα, σε κοίταζε με απορία. Τώρα όλο και περισσότεροι Έλληνες αλλά και ομογενείς ακόμα και ξένοι γνωρίζουν ότι κάπου στην Ελλάδα, στην ορεινή Ηλεία εκεί δίπλα στην Αρχαία Ολυμπία, υπάρχει ένα μικρό όμορφο ορεινό χωριό, που έχει ένα δραστήριο και φιλοπρόοδο εκπολιτιστικό σύλλογο οι οποίοι δημιούργησαν μια ιστοσελίδα που έγινε η αιτία να μαθευτεί το χωριό και ο Σύλλογός του σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου.

Τελευταία, μέσω σελίδων που δημιουργήσαμε στο Facebook, το Twitter και το Youtube, ο Σύλλογός μας συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά δίκτυα διευρύνοντας την επικοινωνία μας με περισσότερο κόσμο, ιδιαίτερα με τους νέους ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν.

Επίσης καταφέραμε να καταχωρήσουμε άρθρο για την Νέα και την Παλαιά Πέρσαινα στην ελληνόγλωσση ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ (Wikipedia) αφού στο παρελθόν όταν αναζητούσες πληροφορίες για το λήμμα «Πέρσαινα» δεν έβρισκες καμιά αναφορά σ' αυτήν.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συντροφιά. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, τα μέσα ενημέρωσης που δανειζόμαστε τα άρθρα τους και τις φιλικές ιστοσελίδες που δημοσιεύουν δικά μας.

Ευχόμαστε επίσης στην καλαίσθητη ιστοσελίδα των γειτόνων μας, να συνεχίσει για πολλά - πολλά χρόνια την δημιουργική της πορεία.


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates