Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Ανάσταση -Επιτάφιος 2007

 

Με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών γιορτάστηκε και φέτος στο Αντρώνι και τα χωριά του Δήμου Λασιώνος η Ανάσταση και η Μεγάλη βδομάδα.

--------------------------------

Spartouliotisa apo NY

Aνάμεσα απ’ τα λαγκάδια, Αλεξόπουλο Παλιοπόταμο βρίσκεται το εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής. Βρέθηκα εκεί ένα λαμπερό πρωινό με την δροσούλα περπατώντας για να παραβρεθώ την Παρασκευή 23 Απριλίου ύστερα από 38 χρόνια στην ξενητιά στη χάρη της .

Δάκρυσα που μπόρεσα να ξαναζήσω αυτή την όμορφη μέρα με το φανταστικό τοπίο, με το Αντρώνι από τη μια πλευρά την Σπαρτουλιά από την άλλη, τον ήλιο να ξεπροβάλλει από τα άγρια αλλά όμορφα βουνά και να δύει στην απέραντη Κάπελη.

platia m.paraskevi 034.jpg

 pasxa  antroni 2007 067.jpg

img_4584antroniotopoula.jpg1-fotis spartoulia.jpg

Πάσχα στο Αντρώνι.

-----------------

Spartouliotisa apo NY

pasxa kai zoodoxo phgh 025.jpg pasxa kai zoodoxo phgh 017.jpg pasxa kai zoodoxophgh 018.jpg pasxa kaizoodoxo phgh 022.jpg pasxa kai zoodoxophgh 023.jpg pasxa kai zoodoxo phgh 032.jpg

Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates